Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Products
Врело производе
о нама
Дом > о нама

Основана 1998, Мастарс сада нуди један обимни производним постројењем за производњу пластичних и металних делова широк уз помоћ Бризгању и болнице мало да поправим, умри ливење и болнице мало да поправим, лим печаћење &амп; ласерско резање, ЦНЦ обрада, Метал Бризгању, пластике и метала истискивање, производња, монтажа, слику, и штампање, алумињума, хрома каросерију и вакуумске металисатион. Такође нудимо опсежне ЦНЦ прототипске услуге на које производе велики низ сегмената у намери да производња метала и пластике. Где је потребна такође их можемо употребити конвенционалнији прототипске технологије за производњу СЛС, СЛА и вакуум бацила ставке.

Мастарс има четири главне производне фабрике која се налази у Схензхен, Гуангдонг провинција. Цодом нам оригинални концепт квалитета, услуга и конкурентност од свог оснивања, Мастарс је непрекидно постигла је годишње повећање производње и продаје од 30%.  Које су у три смене 24-сата за производњу смо доставити изузетно ефикасним, високо квалитетан, смањује трошкове сервиса која је била база за наш раст.

У складу са наше корпоративне филозофије купци имају користи од нам јединствени спој квалитета, разумној цени, са интегрисаним услугама и флексибилност. Наша способност да оствари циљеве клијената унутар је врло кратко преокрет им даје јаку конкурентску предност.

Гледа у будућност, морамо придржавати наша посвећеност изврсност у инжењеринга, производње, иновација, квалитета и доступности наших производа. Да бисте те циљеве остварили смо имати реорганизована наше операције у различите независне пословне јединице. Ове пословне јединице које ће дати купце једнократну практичност и брже одговоре на њиховим захтевима. Са овом добитном комбинацијом, наши тимови високо квалификованих професионалаца непрекидно задовољиле разноврсне захтева. Позивамо вас да погледа изблиза да видим како ти Мастарс могу.

 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.