Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Products
[[TD-Hot Products]]
Изложба
Дом > Изложба > Садржај

Донггуану калуп окупације индустрија вантаге поинт

Данас , у Нинетх, Гуангдонг Донггуану обликују производње? Донггуану хенгли машине изложба 201,500 во-стил Фестивал, активности у периоду од 4 дана, ће се фокусирати калуп индустрија врхунске техничке хенгли стогодиљњицу и во стил.

Са новцем границе-техника 3Д штампања

Подручје приказа ова изложба нови 3Д штампања хенгли калуп индустрија кооперативни иновација центар и два велика. Из Донггуану д 10 3Д компанија у индустрији штампања Унија распасти излагача, 3Д штампања област услуга, модел прављења и дизајн дистрикта и другим Бут да формирају 3Д принтинг технологије улици, са новцем границе-техника 3Д штампања.

Обликујем Удружење индустријалаца, Лиу јианyе: "калуп је мајка индустрије направљен је да бисте то учинили, у последњих неколико година хенгли вози много развоја, 3Д штампања мора бити тренд, али је корисно за модли, јер може да убрза брзине, произведене производе."

Заједнички центар за иновације, унапређивање развоја индустрије калуп

Последњих година у граду Хенг Лија је истраживање из је традиционални калуп оријентисане индустријске кластере за имплементацију нове начине синергетичан иновације, кроз заједничка иновација центар "локомотива" улогу предузећа и универзитетима, предузећа и финансијској сарадњи, према извештајима, технолошке иновације и финансијских иновација хенгли умиру дуал-мотор обезбеђује да излазна вредност од више од 20% за 3 узастопна година раста.

 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.