Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Products
[[TD-Hot Products]]
Изложба
Дом > Изложба > Садржај

Основан је калуп индустрија иновација бази интелектуалне својине

Wасхингтон (новинар дописник Yи је Wанг Хуyу) база калуп индустрије у Кини је први интелектуалне својине права иновације у беилун Хенг Yанг заједници представио је пре неколико дана.

Хенг Yанг, беилун округ заједнице су први индустријски заједнице у тој земљи на калуп индустрију, заједнице више од укупно више од 600 компанија, врхунски умри ливење калуп предузећа има више од 400 предузећа. Ентерприсе калуп са годишњом продајом од 6 милијарди јуана, индустријске продаје приход од 60 одсто више него Укупна површина, је умри прву базу, од стране Кине умиру и Удружење индустријалаца калуп одликовао "укалупи град" наслов.

Последњих година, на беилун укалупи индустрије трансформације и надоградња убрзано, оствари у смени од једноставне продаје калупе за производњу производа, формирање ливење под притиском калуп производње и ауто делови за производњу и развој нових формата. "Захваљујући имплементацији стратегије интелектуалне својине, група предузећа калуп да се поново родим, конкурентност је значајно побољшана." Општински интелектуалне својине Биро званичник је рекао. Ова заједница има више од 40 компанија да постане "Добављачи" у првокласном кола (делови) на нивоу предузећа.

 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.