Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Обликовање металних ињекција

МолдингМетал металне инекцију ињекцију Моулдинг (МИМ) комбинује предности висок степен слободе дизајна који долази уз пластичне Бризгању са је одлична механичка и Топлотна

Обликовање металних ињекција

Метални ињекцију Моулдинг (МИМ) комбинује предности висок степен слободе дизајна који долази уз пластичне ињекције полимерна са одличан механичке и топлотне карактеристике металних материјала. Сада је добро измирења и поуздани процес је способни да створе велике прецизности металне компоненте за широк спектар индустрије, укључујући и електронике, мобилних телефона, медицинске и научне опреме. Добар опсег метала је доступна.

Компоненте произведена користећи процес Метал Бризгању су слободни од остатака и аттаин густине вредности од скоро 100%. Они имају сличне карактеристике на машински обрађеног компоненте. Процес МИМ је животну, а да не губимо ресурси као на ситнозрнастих материјала рециклира се. Јер мулти утисак модли може да се користи је идеалан нацин производње велике количине нискобуџетне, мале, сложене геометрије, прецизност сегменте, као што су СИМ картице држача, мале брзине и шарке спектакл.

Hot Tags: метални ињекцију калуповање, МИМ Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.