Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Ињекција обликовање

Ињекција МоулдингМастарс има преко 18 година искуства у алатка за прављење, ињекција полимерна, Дорада и скупштина рад у свакој категорији схватљиво производа укључујући Аутомотиве, електроника, Аероспа

Бризгању

Мастарс да има преко 18 година искуства алатке за прављење, ињекција полимерна, Дорада и скупштина рад у свим категоријама схватљиво производа, укључујући Аутомотиве, електронике, ваздухопловства, медицински и телекомуникација.

Имамо 60 ињекција моулдинг машине које се крећу у стега снаге од 25Т 680Т, укључујући лозе 20 аутомата са пуном роботику. Константно поцињемо све Генерале оцене од полимера, као и већина инжењеринг оцене.

У кући тоолмакинг капацитет за алат до 15 тона помаже нам да бољу контролу укупне трошкове пројеката клијената, а ми смо искусни у доношењу најкомплекснијих алата, укључујући и специјализоване мулти упуцао алатке.

Мастарс могу понудити комплетну услугу за компоненте и подсклопове произведеним у инжењерски полимери, све на једној локацији. Помоћне операције укључују уметања, кречење, штампање, секси стакинг, ултра сониц за заваривање, хрома каросерију и вакуумске металисатион.

Мултидисциплинарни тим инжењера, употреба 3-Д ЦАД/ЦАМ и савремене алатке за планирање квалитета, осигурава да клијенти су обезбедјени робусне, смањује трошкове, инжењеринг решења.

Hot Tags: ињекција калуповање Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.