Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Калупи и алата

Калупи и ТоолингТхе болнице мало да поправим дивизија фабрицатес све калупе и умире. Више од 60% калупи се испоручују у сад, Аустралији и европске земље. Висококвалификоване раднике имају домет израчунајте

Калупи и алата

Врхунски квалитет уцествујем убризгавање Тријумфалне је зависи дизајн и изградња алатку за калуп. Инжењери нам алат много година искуства у дизајнирању мулти-каријес, брзо возим бициклу, високу прецизност и високе перформансе калуп алата, укључујући и специјализоване мулти упуцао алата за израду компоненти 2 или више материјала.

Мастарс користе најновији дизајн софтвер да испуни услове комплекс део геометрије и производим алати до 15Т које производе делове за широк распон индустрије, укључујући Аутомотиве, медицински, ваздухопловства, научни, домаће апарата и доколице.

ЦАД /ЦАМ рад станице су интегрисани директно са дневна температура убрза ЦНЦ машинска обрада центара да осигура високу прецизност, врхунског квалитета и репеатабилитy.

Висок волумен производње укалупи Алатке конструисане да користите само за најквалитетније материјале да осигура живот дуге службе за на укалупи алата, као и велике вредности за новац.

Мастарс је такође израђујемо алате како би одговарала слаба јачина звука и прототип захтевима. Неке од ових алатки може поделити у калуп база и/или су преносиви ставља руку.

Имамо у кући Молдфлоw и алатка триалинг, ултразвучна полирање и такође можете предузети широк спектар индустрије стандардни текстуре, тако да врло исплатив каријес.

Наше услуге укључују опрезан иницијални разговори да се осигура да купац ће остварити њихова очекивања и циљеве у комбинацији са редовно ажуриране верзије алата који производи напредак.

Hot Tags: калупи и болнице мало да поправим Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.