Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

ЦНЦ обрада

ЦНЦ обрада је погодна за пластичне и металне делове и може да се користи да бисте из једног један прототип до 500 делова. То је најфлексибилнији решење за брз прототипске високог квалитета метала

ЦНЦ обрада је погодна за пластичне и металне делове и може да се користи да бисте из једног један прототип до 500 делова.

То је најфлексибилнији решење за брз прототипске високог квалитета метала и пластике делова са највишим димензионалном тачношћу, критичне површински заврши, материјал и специфична својства, а за дела која превелика за адитив прототипске процесе.

Смо опремљени са најсофистициранијих ЦАД/ЦАМ маљинске технологије и велике брзине машине за креирање прототип делова у разним пластику и метале материјале, укључујући:

◆ АБС

◆ Полyцаронате

◆ ПЦ + АБС

◆ Делрин

◆ акрил

◆ Нyлон(+ ГФ)

◆ Пена

◆ Челик

◆ Алуминијум

◆ Месинг

◆ Цинк

◆ Магнезијум

Такође нудимо и производњу делова прецизност-Експлозивни део мора уклопи. Наше одјељење маљинске ЦНЦ прецизност нуди Милинг, окретање, ЦНЦ инжењеринг, површински брушење, ерозија жица, ЕДМ искра ерозије и више. Све своје пројекте расправљаће се пажљиво и дупло проверио пре производње почиње. Сви ти делови бити 100% прегледан од стране "ПК" и даће нам оригинални цертификати за сви материјали који се користе у пројекту.


Hot Tags: ЦНЦ машинска обрада Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи

Пар: Вакум Цастинг

Следећи:

 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.