Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

3Д равна штампа

Метални 3Д ПринтингОвервиеw процеса метални 3Д штампања понудио у Мастарс прототип. Понекад се назива директне металне ласер синтеринг(ДМЛС) или метал 3д принтер, ДМЛС користи ласерски зрак за мене

3Д равна штампа

Преглед метални 3Д процеса штампања понудио у Мастарс прототип. Понекад се назива директне металне ласер синтеринг(ДМЛС) или метал 3д принтер, ДМЛС користи ласерски зрак на топљење масних 20-40 микрона метални прах једни на другима да бисте креирали металних делова. Овај адитив процес је сличан 3д штампања, иако метални прах је преко гради платформу и истопио уместо пластичних конац бити екструдиране хране.

Како се то ради

Директни Метал Ласер синтеринг делови (ДМЛС) су у потпуности густа, уношење сложених геометриес и прецизан унутрашње функције које не могу бити направљене са традиционалним машинска обрада на миру. Али многи сегменти имају карактеристике да и даље треба да буде пост-машински обрађеног, као што су ваљање навоја изабран рупе. Стога са АддСуб ®, делови преносе се директно на 5-ицу ЦНЦ машински центар за субтрацтиве накнадна обрада, уместо да шаљу на другу фабрику.

Дизајни могу се направити брзо уз минимум материјал отпада док увећавање снагу, што их чини идеалним за следеће генерације апликација у свемирске медицине, аутомобилски и другим индустријама.

Метални 3Д Принтер – АМ250 на Ренисхаw

На АМ250 карактерише Хопер на спољни прах са ваздуљне вентил да дозволи додатним материјалом који ће бити додат док је покренут процес. Није могуће уклонити Хопера за чишћење или са Еxцханге сервером са секундарног хоппер за промену материјала, користећи лифт универзални силоса. То значи више материјала типови могу бити интерцхангед на АМ250 платформи, са релативном лакоћом. Прах вишак контејнери су испред у комору и имају вентили, ИЗОЛАЦИОНИ ВЕНТИЛИ, тако да могу бити сиевед и уведе процесу путем корито, док је систем покренут некоришћен материјал. Систем има обим ревизије од 250 мм × 250 мм × 300 мм.

Поштански машинска обрада

Многи сегменти имају карактеристике да и даље треба да буде пост-машински обрађеног, као што су ваљање навоја изабран рупе. Стога користите нам у кући хас бејзбол тиму УМЦ-750 5-ицу ЦНЦ машина, твоји делови ће бити урадио строј директно за субтрацтиве накнадна обрада, уместо да шаљу на другу фабрику.

Довршења опције

У понуди имамо опсег довршења опције укључујући куглица или: Пескарење, ударац пеенинг, огледало за нокте, машина заврши и друго.

Hot Tags: метални 3д штампања Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи

Пар: Лим

Следећи: Прототип алата

 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.