Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Прототип алата

Прототип тоолингБy блиско сарађивати са тим твој дизајн, схватамо да прави материјала и веће количине делова су од критичног значаја за тестирање, развој, пилот, мост производње и клиничке

Прототип алата

Радећи пажљиво са својим тимом дизајна, схватамо да прави материјала и веће количине делова од пресудног значаја за тестирање, развој, пилот, мост производње и клиничке гради у веома густ распоред. Прототип алата нуди делова сложене убризгавања, обликовао у мање од 3-15 дана! Не морате поново да дизајнирате, или поједноставити своје делове за прототип болнице мало да поправим јер наш револуционарни процес омогућава ундерцутс и толеранција квалитета производње и заврши са површине.

Прототип болнице мало да поправим процес укључује унапред створених челичних шупљине и умеће језгра. Прилога су ДМЕ #2, П20, или НАК80 (за високе пољски делови), а ми да користите ЦНЦ и ЕДМ да произведе језгра/шупљине детаље која је дозвољавала квалитетних толеранција и заврши са површине. Добијамо додатна брзина и Штедња по коришћења руку напуњен умеће замијенити аутоматизовани слајдове и дизалице.

Нам искусни убрзано алата и обликовање инжењери ће радити са вама кроз читав процес и може у транзицији купца да нам производња ниво калупе када производње количине захтева.

Hot Tags: прототип болнице мало да поправим Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.