Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Селецтиве Ласер Синтеринг

Селецтиве Ласер Синтеринг

Селективно Ласер Синтеринг за брзи прототипови и низак волумен производње, у понуди имамо стереолитхограпхy (СЛА) и селективно ласерско Синтеровање (СЛС) пластике као додатну опцију за 3Д равна штампа

Селецтиве Ласер Синтеринг

За брзи прототипови и низак волумен производње, у понуди имамо стереолитхограпхy (СЛА) и селективно ласерско Синтеровање (СЛС) као додатну опцију за 3Д пластику, метал је штампање (ДМЛМ).

Селецтиве Ласер Синтеринг (БИА)

Селецтиве Ласер Синтеринг (СЛС) је технологија убрзано прототипске по избору за опсег функционалан прототип апликације, укључујући и оне са снап се уклапа, дневна шарке и друге механичке зглобова. Способност БИА да произведе неколико комада у једном тренутку такође чини процес добар избор за директан дигитални производње (ДДм производње) производа које захтевају снагу и топлотни отпор.

БИА прототипске, ласер се користи за фитиљ у праху најлон у неки физички солидан слој-по-слој. Процес је прави прототип са грубљи површинску текстуру која захтева секундарни довршења ако је да се користи као мастер калуп, али предност је да је прототип робуснији од својих СЛА колегом., што је погоднији за механичке моделе.

Толеранција

СЛА и БИА модели обично имају слој дебљине од + .3мм са бочним девијација + боља толеранција.1 мм. од овог се лако може остварити са пост машинска обрада по захтевима купаца. Молим вас, погледајте овде за више информација на толеранцију Водич за пластичних материјала.

Hot Tags: селективно ласер синтеринг Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.