Мастарс Индустриес Цо., Лтд
+86(0)755 8821 0689   
Е-пошта: marketing@mastarsgroup.com
Услуге
Врело производе

Стереолитхограпхy

Стереолитхограпхy

СтереолитхограпхyФор брзи прототипови и низак волумен производње, нудимо стереолитхограпхy (СЛА) и селецтиве ласер синтеринг (СЛС) од пластике као додатну опцију за 3Д металне штампање (ДМЛМ).

Стереолитхограпхy

За брзи прототипови и низак волумен производње, у понуди имамо стереолитхограпхy (СЛА) и селективно ласерско Синтеровање (СЛС) као додатну опцију за 3Д пластику, метал је штампање (ДМЛМ).

Стереолитхограпхy (СЛА) Почевши од 3Д слика, у оквиру створен је комад по комад од дна топ у броду са течни полимер који се стврдне када погодила ласерски зрак. За Мастарс, поцело је 1998 године са стереолитхограпхy технологије у РП. Стереолитхограпхy је сада једна од најчешће коришћен убрзано прототипске техника за пластичне моделе.

Почевши од ваше датотеке сти, који захтева подржава за увале и шупљина аутоматски генеришу у моделу у изградњи. Датотеке за подршку и модел су онда "рез" на мале комадице хоризонталне и програмиран, аутомат стереолитхограпхy 3-Д штампање.

Ова машина онда користи компјутерски контролисане ласер за цртање на дну пресек на површину течни полимер који се стврдне где погодила ласер. Део је онда спустили до дубине која одговара секције дебљине и следећи одељак крст па онда их директно на врх претходног. Ово се понавља док се не заврши улогу. Који подржава ручно се уклањају након што је производ се узима из стереолитхограпхy аутомата.

Толеранција

СЛА и БИА модели обично имају слој дебљине од + .3мм са бочним девијација + боља толеранција.1 мм. од овог се лако може остварити са пост машинска обрада по захтевима купаца. Молим вас, погледајте овде за више информација на толеранцију Водич за пластичних материјала.

Hot Tags: стереолитхограпхy Кине, произвођачи, добављачи
Сродни производи
 • Профил компаније
  Ако ћете да консултујете информације о лим, убрзано прототипске, Бризгању, умри ливење, силиконске калупе од једног од водећих Кина лим произвођачи и добављачи, Мастарс Индустриес Цо., Лтд је увек на располагању....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Зграда 2, Yабиан Xуезиwеи Б Индустриал Естате, Схајинг град, баоан дистрикта, града Схензхен, Гуангдонг, Кина (518104)
  Tel: +86(0)755 8821 0689
  Fax: +86(0)755 8821 0685
Цопyригхт © Мастарс Индустриес Цо., Д.о.о. сва права задржана.